ΑΡΧΙΚΗΠροσωπικό-Στελέχωση

Προσωπικό-Στελέχωση

Η ανοδική πορεία μιας εταιρείας είναι ευθέως εξαρτώμενη από τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις νέες τεχνολογίες, τις μεθόδους και την πρόοδο τους και για αυτό το λόγο ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να συνεχίζουν να εκπαιδεύονται, ώστε να είναι ενήμεροι για κάθε τεχνολογική και όχι μόνο εξέλιξη. Διοργανώνουμε εντατικά εκπαιδευτικά προγράμματα, ώστε να ενημερώνουμε και να εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους στις νέες τεχνικές ενώ επενδύουμε συνεχώς και στη βελτίωση των τεχνολογικών και κτιριακών εγκαταστάσεών και υποδομών μας, προκειμένου να διατηρήσουμε την πρωτοπορία σχετικά με τον εξοπλισμό και την πληρότητα όλων των αναγκαίων τεχνικών μέσων. Ακόμα ανά τακτά διαστήματα το προσωπικό συμμετέχει σε ημερίδες ,  με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος και την ανακύκλωση υλικών. Επίσης ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενους να προτείνουν βελτιώσεις και νέες μεθόδους, τις οποίες θεωρούν εποικοδομητικές.

Η Εταιρεία μας απασχολεί ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
 
Εκτός από τους οδηγούς των οχημάτων και τους εργατοτεχνίτες, απασχολούμε υπαλλήλους λογιστηρίου, γραφείου κίνησης, γραμματείας, βοηθούς γενικών καθηκόντων, μηχανικούς οχημάτων.

Επίσης στην στελέχωση εντάσσονται :
  • Χημικός μηχανικός
  • Μηχανολόγος
  • Νομικός Σύμβουλος
  • Περιβαλλοντολόγος
Όλοι οι εργαζόμενοι και τα στελέχη επιμορφώνονται και εργάζονται , βάση των κανονισμών κατ’ ISO9001:2000 και ISO 9001:2008 , με τα οποία έχουν τιμηθεί οι εταιρείες μας.
 
Εργασθείτε μαζί μας
Εάν ενδιαφέρεστε να εργασθείτε μαζί μας , μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας εδώ:  headoffice@efthimiou.com.gr