ΑΡΧΙΚΗΔιαδρομή

Διαδρομή
1955-1998              
 
Η αρχική επιχείρηση με πρώτη δραστηριότητα -τότε - την μεταφορά ακαθάρτων υδάτων - λυμάτων, ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Ευθυμίου (1922-2004) Με την ευσυνειδησία και την επιχειρηματική ικανότητα που τον διέκρινε κάποια χρόνια αργότερα έθεσε σε κυκλοφορία –εκτός των άλλων - το πρώτο επικαθήμενο βυτιοφόρο
 
Πανελλαδικά για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων και εργοστασίων .
 
Σύντομα , με την πελατεία συνεχώς να αυξάνεται και με την ανάγκη για εξέλιξη και πρόοδο τα βυτιοφόρα πληθαίνουν καθώς απορροφά και άλλες ομοειδείς επιχειρήσεις.
 
Κάνετε κλικ πάνω στις εικόνες για τα βίντεο.
 
  
 
1998-2004
 
Το 1998 μετά από μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία ο Δημήτριος Ευθυμίου αποσύρεται από την διοίκηση και την επιχείρηση αναλαμβάνει αποκλειστικά η κόρη του κ. Νάντια Ευθυμίου , με σπουδές στα Οικονομικά και την Διοίκηση Επιχειρήσεων , αναβάθμισε τις ατομικές οικογενειακές επιχειρήσεις σε μια εταιρεία με τίτλο «ΕΥΘΥΜΙΟΥ Ι.Μ.Ε Ε.Π.Ε» .
 
Καταφέρνει σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκτείνει κατά πολύ το στόλο οχημάτων αλλά και τις δραστηριότητες της εταιρείας.
 
Παράλληλα εισάγονται από την Γερμανία επτά πιεστικά – αποφρακτικά υπερσύγχρονα οχήματα , προκειμένου να καλυφθεί όλο το φάσμα των παρεχομένων υπηρεσιών αποχέτευσης.
 
Τα οχήματα μεταφέρονται σε μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Κ.Κηφισιάς και έτσι δημιουργείται το πρώτο αμαξοστάσιο και συνεργείο της εταιρείας.
 
Πλέον η εταιρεία καθίσταται ηγετική δύναμη στον κλάδο της Πανελλαδικά και αναλαμβάνει την εκτέλεση των μεγαλύτερων έργων , όπως ενδεικτικά : Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος , ΔΕΗ , Ολυμπιακή Αεροπορία , Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 , Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά , IUSY FESTIVAL Καμένα Βούρλα , Δημόσια Δίκτυα κ.α.
 
2004-2015
 
Από το 2004 η κόρη της κ.Ευθυμίου , Σοφία Νερούτσου ξεκινά και εκείνη επίσημα την ενασχόλησή της με την εταιρεία παράλληλα με τις σπουδές της στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 
Σταδιακά δημιουργούνται κατά τόπους γραφεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής όπως Πόρτο Ράφτη , Ασπρόπυργος , Κηφισιά , Ανατολική Αττική με on line σύστημα δρομολόγησης και παραγγελιοληψίας.
 
Ο στόλος οχημάτων ανανεώθηκε και εγκαταστάθηκαν συστήματα GPS τηλεματικής και διαχείρισης στόλου , ενώ εφαρμόζονται σε όλα τα οχήματα και τις υπερκατασκευές τους συστήματα ασφαλείας κατά ADR.
 
Παράλληλα οι θέσεις εργασίας αυξάνονται καθώς και τα στελέχη ,  αφού  εντάσσει επίσης στο δυναμικό της , Χημικό Μηχανικό , Μηχανολόγο , Περιβαλλοντολόγο και Νομικό Σύμβουλο.
 
Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος ξανά όντας η μοναδική στον κλάδο που αποκτά πιστοποιήσεις κατ’ ISO 9001:2000 και λίγο αργότερα ISO 9001:2008.
 
Το 2014 η εταιρεία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ακολουθώντας όσα ορίζει η ΚΥΑ 50910/2727/22-12-2003/ΦΕΚ1909/Β αποκτούν τις απαραίτητες ?δειες  Συλλογής και μεταφοράς μη επικινδύνων αποβλήτων.
 
Το 2015 το αμαξοστάσιο και το συνεργείο της εταιρείας μεταφέρεται σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής .